Just another night in HRG

Var i Kairo idag, allt gick bra och vi var relativt tidigt hemma. Öppnade dörren till lägenheten 23:00, så ”bara” 22 1/2 timme på jobb. Der är mycket visserligen men jämfört med förra söndagens 24 timmars Kairo utflykt så kan man säga att det var en underbart kort dag. När jag kom hem gick jag till Annamari och hämtade bilen, tog en dusch där hemma och åkte till New Marina. I marinan träffade jag Ali på Friendsbar och redde ut problem på både personlig och världslig nivå. Sedan slutade han och vi gick till Shade för att vänta på att Ahmed slutar. Ali fick något viktigt samtal så han ditchade mig här, sitter alltså ensam på Shade och väntar på Ahmed. Måste lite tröstblogga medan jag räknar ner minuterna den här sista halvtimmen. Har day off imoron.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: