Egypten, del 78

Är på min första Cairo ON (Over Night). Den här dagen har varit näst intill perfekt. Jag har endast 3 gäster, vilket är ganska roligt för man lär känna dem genast bättre. Dessutom betydde det att min pick-up var 1 timme senare än normalt och att alla pick-ups gick snabbt och smidigt. Guidningarna idag gick utan problem. Efter alla ”riktiga” sevärdheter åkte vi alla till Afrikas största shopping center CityStars. Vi var ganska trötta vid det skedet redan så vi bestämde gemensamt att bara stanna 1 timme. Det räckte dock mer än väl till att shoppa loss på reorna! Hittade en massa sköna kläder.

Sedan var det dags att åka till hotellet, Swiss Inn Pyramids Resort, för att checka in. När jag kommer till rummet håller hakan på att falla i golvet; mitt rum är större än någon lägenhet jag nånsin bott i! Jag har en Queen size säng helt för mig själv, ett badrum som liknar ett spa, kök, separat rum för matbord och hela faderullan! Der första jag gjorde var att ta en lång varm dusch, provade sedan alla de nya kläderna och var fortfarande väldigt nöjd med alla plagg. Sedan ringer receptionen och säger att middagen är klar. Men jag var så hungrig att jag frågade om de har någon roomservice istället (man lever bara en gång, och man måste då njuta av att bo på hotell), de svarade ja och gav mig ett nummer att ringa till. Innan jag hunnit ringa dit 15 minuter senare ringer de upp till mitt rum från roomservice och frågar om jag vill ha nåt. 20 minuter senare knackar de på dörren med en club sandwich och en cola.

När jag sätter ner mig för att äta knäpper jag igenom tv-kanalerna och se på, Fox Movies spelar en av mina favorit filmer ”The family stone”. Nämde jag att det dessutom bor ett fotbollslag här på samma hotell? Arbetsdagen gick bra, jag har nya kläder, bor på ert lyxigt hotell, är mätt och belåten, kollar på film i en mjuk och stor säng med nya fräsha lakan och äter lite godis. En nästan perfekt dag. P.S. Att mobilblogga suger fortfarande!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: