Mini semester

Imorgon; börjar min mini-semester. 4 lediga dagar. Heaven. Hade som plan att åka till Cairo & Alexandria. Men livet är inte alltid så lätt, saker går inte som planerat och nu har både planerna och resesällskapet ändrats. Imorgon 14:30 lyfter planet som tar mig HRG-ALY till Alexandria, ensam. I Alexandria ska jag bo på ett finfint hotell i 3 nätter. Spenderar alltså de 4 hela dagarna i Alexandria. Hem flyger jag på torsdag ALY-CAI-HRG alltså mellanlandar jag i Cairo. När första planerna ändrades tänkte jag inte göra nånting alls eftersom jag skulle vara tvungen att resa ensam, men att spendera dessa lediga dagar i den här samma staden man bor i – usch vilken tanke. Så idag bestämde jag mig för att åka ändå och bokade flyg + hotell. Lite nervöst att åka ensam, men det har jag gjort förut, ska nog gå bra. Ser framemot Alexandria.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: