Alexandria – Day IV

Day 4

Sista dagen i Alexandria spenderade jag egentligen ingen tid i staden. Hade väckning 05:00, redan 05:10 stod jag nere vid gatan och väntade på taxi. Kom till flygfältet och tänkte återigen skratta åt den minimala terminalbyggnaden. 06:30 avgick flyget till Cairo där jag mellanlandade. I Cairo åt jag frukost och försökte sova på en bekväm stol, men det gick bara inte. 10:30 avgick sedan flyget till Hurghada, och 12:00 stegade jag redan in i min lägenhet. Så har haft en hel dag ledigt även här hemma.

När jag kom hem åt jag några Kiwi-frukter och drack en jordgubbs-mjölk-sak. Strax efter det fick jag jätte ont i magen och jag kände mig inte bra. Försökte ringa Hanna för att se om hon hade Antinal hemma. Antinal är den effektivaste magmedicinen, som även är populär bland oss guider, den sköter bort magbesvär på några röda sekunder. Men Hanna svarade inte, och jag hade gett min sista Antinal till chefen förra veckan som led av samtliga problem då. Kände mig riktigt riktigt dålig, och bestämde mig för att nånting måste göras. Så jag gick på toaletten satte fingrarna i halsen, och så blev jag av med vad det nu var som gjorde mig så konstig i magen. Det här är ingen ätstörningsblogg, oroa inte, jag mår fint. Efter en stund kände jag mig lite bättre, men senare när Hanna kommit hem fick jag ändå kila ner och hämta lite Antinal eftersom den samma känslan kom tillbaka. Antinal – magbesvärens helige exorcist fungerade som alltid och nu mår jag äntligen bra. Just for your information, jätte intressant..

Imorgon är min 4 dagars semester över – back to work.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: