Gott & ont

Det finns både goda och dåliga sidor med att vara i Finland.

En god sida; pratade med två av mina mest älskade och saknade kompisar i telefon idag och bestämde träff med dem båda. Ska träffa Ida redan ikväll, och så ska jag träffa Linda på lördagen. Vad skönt att bara kunna åka och träffa dem när som helst!

En dålig sida; då pojkvännen ringer från Egypten och säger att han varit med i en motorcykelolycka kan man inte åka till honom och skrika på honom för att han inte varit mer försiktig! Nej skämt åsido, skulle nog snarare vara hysterisk och orolig och tvinga honom till sjukhuset för att kolla att han är okej. ”No I’m not going to the hospital, I’m okay. I just have a little pain in my leg.” Jaha, precis, det lät ju bra… eller så inte.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: