Vad pågår i Ekenäs?

Alltså va? Har jag hamnat tillbaka i Egypten? Idag, när jag körde omkring i Ekenäs står det soldater och pansarvagnar på olika ställen i hela staden! Vad är det som pågår? Trodde först jag drömde  Egypten-drömmar eller hallucinerade, men efter att jag sett dem på 3 olika ställen tyckte jag att det nog väl ändå var lite väl mycket. Jag trodde jag evakuerades från Egypten för att slippa se militären på gatorna, så vad är nu detta?

Men frågan lyder alltså, vet nån vad som pågår i Ekenäs idag?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: