Hänt idag

ar varit i Helsingfors idag. Hälsat på syster och barnen. Fick minsann många goda skratt. Och barnen hade vuxit så mycket igen sen senast. De kommer kanske hit nästa vecka, så då får vi umgås lite mera.

Sitter som bäst och följer med live-tv från Tahrir Square i Cairo, Egypten. President Mubarak ska tydligen hålla tal kl.22, alltså typ nu. Vare sig han gör det eller inte har jag ingen aning om. Många tror att han kommer att avgå redan ikväll, några tror att han bara försöker lugna massorna med talet. Har ingen aning om vad som kommer att hända, om nånting händer. Tror kanske inte han avgår ikväll, men hoppas på en snabb lösning på situationen så jag så snabbt som möjligt kan åka tillbaka.

Gå in på; http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article8491022.ab

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: