11.2.2011

Ja han avgick ju inte. Mubarak alltså. Som jag gissade. När man har varit president i 30 år vill man ju knappast släppa taget på 1 vecka. Hur som helst ger han över en del av sin makt till vicepresidenten, och lovar avgå i slutet av året vid presidentvalet. Ett steg i rätt riktning, men inte tillräckligt stort steg just nu. Jag vill att situationen blir bättre nu genast. Man kan ju alltid drömma.

Pratade med vår henkilöstöpäällikkö (vad heter det på svenska?!) idag. Han kunde inte heller trösta mig. Han sade en massa smarta grejer, men i princip sa han det här; ingen vet nånting nu, så fort någon vet nånting så hör de av sig. Det och att de ska ha Det Mötet nästa vecka i Stockholm. Alltså Det Livsviktiga Mötet där de bestämmer positionerna för nästa säsong, sommaren 2011. Då ska de sitta och pussla ihop över hundra guider från 4 länder med över hundra positioner i typ 20 länder (har inte räknat, det kan hända att jag överdriver).

Hälsade förövrigt på min mormor idag, hon ligger på ett sjukhus/ålderdomshem på rehabilitering. Hon föll förra söndagen och bröt benet på 2 ställen. Innan och efter besöket var jag i matbutiken med mamma där jag konstaterade att jag har allvarliga problem. Förutom det hittade jag även ett par solglasögon, ett riktigt fynd. Så fyndigt (?) att de förtjänar ett eget inlägg, mer om det senare.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: