The Brills

Här är nu fyndet från idag, The Solbrills för sommaren 2011. Hade 3 stycken solglasögon ännu en kort tid sen. Ett par söndrade jag sedmera på Quadsafari, ett par glömde jag i flygplanet en gång, och ett par lämnade jag i Egypten när jag evakuerades. Och eftersom vi här i Raseborgs området haft så exceptionellt fint väder på sistone, är det ju nästan omöjligt att köra bil utan solbrillor. Bländande solljus + snö = dålig syn. Travade med mamma till butiken, och råkade fastna vid hyllan för solbrillor. Hade nästan på förhand bestämt att de inte hade något i min smak, men se på, jag hade fel. Där mitt bland alla asfula solbrillor låg ett par stiliga, enkla brillor för bara 4 €. De fick följa med mig hem. Ett litet fynd på en annars tråkig fredag kan göra under. Min uttråkan har inga gränser, här är ett litet bevis på det, låt mig presentera, en uttråkad person och The Brills of Summer 2011!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: