Egypt vs. Finland

Saker som man blivit van med i Egypten som görs helt annorlunda här i Finland.

Del 1

Man kan tvätta tänderna med vatten som kommer direkt ur vattenkranen! Jag tycker ännu det verkar så skumt, att man ska tvätta tänderna med det vattnet som kommer direkt ur kranen! Usch. Har blivit van med att även tvätta tänderna med mineralvatten på flaska. I Egypten ska man verkligen inte dricka kranvattnet, och helst ska man inte tvätta tänderna med det heller. Så det är verkligen konstigt, att bara ta en mugg och fylla på den under vattenkranen, och inte behöva gå efter en flaska vatten innan man ska borsta tänderna! Sjukt konstigt!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: