Förresten..

Jag kom just på att jag aldrig berättade vart jag sist och slutligen ansökte för sommarsäsongen 2011. Det blev så hektist med evakuering och allt annat så uppdaterade er aldrig om det! Min ansökan såg ut såhär;

  1. Egypten, Hurghada – Guide. Mitt liv är i HRG och trivs där så väldigt bra.
  2. Kroatien – FI/SE Guide. Kroatien har lockat mig en längre tid nu, och är intresserad av att jobba där. I Kroatien har de två Finländska guidepositioner, en där man måste kunna både finska & svenska, och en där man egentligen bara behöver kunna finska.
  3. Kroatien – FI Guide. Som sagt lockar Kroatien, på denna position behöver man egentligen bara kunna finska, men det är ju ett plus att kunna båda inhemska språken.

Thumbs up och let’s hope for the best. Vill ju så gärna stanna i HRG, men det kan hända att de tycker att det är dags för mig att pröva någon ny destination. Vi får se. Som jag nämde i något tidigare inlägg bestäms alla positioner för sommaren under kommande vecka i ett stort möte i Stockholm.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: