Kyrkslätt by night

Hemkommen från Esbo. Var på födelsedagskalas igår och blev där och sova. Födelsedagsbarnet var min kompis Linda, som fyller 28 år den 15 februari, men vi firade lite tidigare alltså.

Först var det kalas hos henne, vi blev bjudna på en massa gott tills vi alla gnällde över magvärk, men det hör väl till att äta för mycket på ett kalas. Slutligen var det bara de bästa kvar och vi hade roligt. Jag och andra Linda gick senare ut en sväng med hennes hund, lilla Zinja. När vi kom tillbaka från promenaden mötte vi Lindas granne i trappuppgången som bjöd oss dit, så vi styrde kosan några trappor upp efter en stund. Klockan närmade sig midnatt och vi bestämde oss med Linda för att gå ut ännu någonstans. Så vi frågade var vår gamle DJ-vän, Denkka, spelade den kvällen, har inte sett honom på typ 2 år. Han svarade att han spelade på Club Shake i Kyrkslätt. Kyrkslätt?, funderade vi en stund men beslöt oss för att åka ändå, ingen av oss hade druckit. Så vi två tog min bil och körde till Kyrkslätt för att träffa Denkka på Shake. Shake var ett helt decent ställe, mycke bättre inifrån – utifrån ser det ganska hemskt ut måste jag säga. Men musiken var ju bra – naturligtvis – och vi trivdes där en bra stund.

Eftersom vi nu en gång var i Kyrkslätt tänkte jag att jag lika bra kan träffa andra Kyrkslättsvänner jag inte sett på länge, så efter Shake träffade jag Jocke, som satt hos Tino och hade efterfest. Satt nästan 2 timmar och prata skit med dem, lekte med katten och hade roligt.

Klockan 05.30 satte jag huvudet på dynan hemma hos Linda i Esbo, en lång kväll, men var inte alls trött och fick inte sömn så låg där vaken en stund. Sen sov jag i små snuttar, vaknade till alltid emellan men steg upp först kl.12. Då fixade Linda frukost till oss medan vi låg/hängde i soffan i pyjamas och kollade på The Sorcerer’s Apprentice på DVD. Vad skönt det är att bara ligga och slappa efter en kväll ute.

Vilket härlig kväll vi hade, i härligt sällskap! Kul att träffa människor man inte sett på så länge! Det var precis vad jag behövde, en kväll ute.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: