Monday night is movie night

Vilken fin dag det var, och kall!

Har suttit hemma och laddat ner musik. Fick insipration när vi var ute med Linda på lördagen. Vi hörde så många nya låtar jag inte hört förut – jag har varit i Egypten de senaste 8 månaderna och inte riktit haft tid med att följa med musiknyheter, så det fanns ganska mycket nytt. Har ungefär 40 nya låtar på datorn nu.

Kvällen ska spenderas med barndomskompisen Ida. Förra måndagen bestämde vi oss för att ha filmkväll, tack vare Idas kollega. Kollegan berättade att hon varje måndag har en kväll för sig själv då hon hyr en film och äter chips och dipp. Det lät ju ganska bra så vi bestämde oss för att också ha film-måndag. Och idag, ska vi upprepa det, med en ny film förstås. Vilken fin liten tradition vi skapade, eller ja, hoppas det ska bli en tradition, vi är ju först igång med andra filmkvällen ikväll. Men för att orka dega i soffan en hel kväll måste jag först äta en väldigt sen lunch.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: