That’s what friends are for

Allt är inte okej. Långt ifrån. Men tyvärr har jag ingen lust att gå desto mera in på den saken. Tackar bara gud att jag har vänner som mina. Kände mig riktigt nere igår, men då ringde  min kompis Ida till mig. Vi har varit vänner sen lekis. Hon kunde genast höra på mig att allting inte stod rätt till så hon frågade om jag var i behov av en liten movie night igen, i samband med lite chips och dipp och girltalk. Det var nära att jag brast i tårar när hon frågade det, hur visste hon? Det var precis vad jag behövde, att tänka på något annat. Kvällen med Ida räddade min dag, kan alltid lita på henne. Så spenderade hela kvällen hos henne, och efteråt mådde jag lite lite bättre.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: