Livet fortsätter, nya utmaningar

Äntligen, äntligen, äntligen. Äntligen har mitt liv slutat suga, hehe. Vad sög då? Evakueringen, arbetslösheten, permitteringen, kärlekslivet, ovetsamheten, osäkerheten, uttråkighetsgraden. Och så vidare. Kände bara som allt föll ihop på en gång och jag stod utanför mitt liv och såg på utan att kunna göra något. Gjorde gott att gömma mig undan en tid, fast fingrarna brann för att skriva ett inlägg så gott som varje dag.

Men livet fortsätter, ändras och ibland måste man bara tro på att allt blir nog bra.

Har ju suttit och väntat på att få veta om sommardestinationen också. Vi skulle alla få veta inom Februari. Igår var det sista Februari och när jag kl.17 inte hade hört något blev jag riktigt sur. Så irriterande att bara sitta och vänta, och inte veta något. Jag tröstade mig i att ingen annan Finländare heller visste ännu, och bestämde mig för att vänta med tålamod, inte tänka på det liksom. Bestämde mig idag för att åka och simma till Ekenäs med mamma och bara koppla av. Men när jag kommer tillbaka från ångbastun och kollar telefonen så har jag ju förståss ett missat samtal från vår rekryteringsansvariga! Fuck! Typisk otur. Ringde tillbaka men fick inget svar så det var bara att åter vänta. Tur så räckte det inte länge innan de ringde igen.

Minns ni min ansökan?
Sökte ju alltså Egypten, Kroatien  och Kroatien… och jag fick… K R O A T I E N! Tackade genast ja, var jätte hedrad på nåt vis. Hedrad att få Kroatien som så många sökt till. Samtidigt var jag hela tiden nära tårar över att inte få åka tillbaka till underbara Egypten. Mitt liv, mitt hem var i Egypten. Och jag blev uppryckt utan någon ordentlig förvarning. Sa inga ordentliga ”adjö” eftersom jag trodde vi skulle återvända. Men nej. Inget Egypten för mig mera. Inte på de närmaste 7 månaderna i alla fall.

Jag kan ändå inte sluta le. Kroatien. Oh my god vilken möjlighet de gett mig! Det finns endast 5 platser allt som allt i Kroatien, och då inkluderar det finska, svenska, norska och danska guider.
Säsongen i Kroatien börjar sent, först 25.5 åker jag dit. Det är länge dit ännu, så i samma väva som de erbjöd mig Kroatien gav det ett annat erbjudande. De frågade om jag vill åka ner till Gambia och jobba där en månad? G A M B I A!

Även där tackade jag genast ja! Vilken möjlighet! Gambia! Jag reser NÄSTA VECKA! Till Gambia ska jag alltså till näst, tyvärr stänger Gambia för sommaren redan i mitten av April så då måste jag åka hem igen. Vi har nämligen inte Gambia som sommardestination. Hemma kommer jag vara igen en månad innan jag åker vidare till Kroatien.


Jag kan inte fatta att det är sant. 11.3 ska jag till Gambia i 1 månad, och den 25.5 bosätter jag mig i Kroatien. Galet!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: