Gambia

Next stop; The Gambia, eller Gambia på ren svenska. Det lilla landet på Afrikas västkust. Har varit bosatt i Afrika de senaste 8 månaderna, men på östkusten, närmare bestämt Egypten. Jag älskar Egypten. Får se om Gambia väcker liknande känslor. Ska tillbaka till Afrika, men ska i alla fall bli skönt att se något nytt, andra delar av Afrika, en ny kultur, och framför allt slippa se den där jävla öknen som 96% av Egypten består av (fakta). Istället ska jag till Gambia, västkusten, Atlantkusten och savannen. Det riktiga Afrika skulle nån kunna säga.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: