Förberedelser för Gambia, del 1

Det finns igen mycket att göra innan jag flyger iväg nästa veckas fredag, 11.3. Mycket ska fixas innan resan. Igår besökte jag tandläkaren och så en allmän läkare för att få recept på Gula Febern vaccin, och så måst jag även få Malariaprofylax alltså medicin emot malaria. Fick recepten, och var efter dem på apoteket igår.

Idag har jag ny tid hos tandläkaren, måste fixa ett hål. Har även ytterligare en tredje tid till tandläkaren nästa veckas onsdag, fast då ska jag bara till tandhygienisten för nån sorts flourbehandling, min tandkvalitét håller tydligen på att bli sämre, ain’t that nice. Har dessutom en ny tid till läkaren idag, då hon ska ge mig Gula Febern vaccinet och ett speciellt vaccinationskort för Gula Febern. Efter det borde hälsan vara i skick. Speciellt skönt att ha tänderna under kontroll, hade sån hiskelig tandvärk förra veckan, men nu är det skött.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: