I’m alive and fresh

Inga biverkningar av medicinen what so ever. Ingen depression, inga panikattacker och inga konstiga drömmar. Bara jag nu kommer ihåg att ta medicinen varje fredag de kommande 8 veckorna så är allt lugnt.

Hade en riktigt skön fredagkväll hemma igår. Var i bastun, låg i badkaret en lång stund, använde en skön bodyscrub, smörjade in mig i femtielva olika krämer och toppade av det hela med lite brun-utan-sol. Min Egypten-solbränna har försvunnit, jag var olagligt blek igen och det går inte för sig när jag ska till Gambia. Kollade på How I Met Your Mother tills jag somnade och vaknade idag fräsch som en….. nånting.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: