Brunett

Jag har färgat håret. Det är nu nästan en vecka sen redan. Ville ha lite förändring. Mitt hår var ljusbrunt med stora blonda slingor, var nästan helblond, men håret var i dåligt skick. Ville bli lite mörkare igen, har aldrig haft så ljust hår som nu innan. Ville ändå hålla längden så hon klippte bort endast 2 cm av slitna toppar och så fick jag en kortare snedlugg.

Har ingen ordentlig före-bild men den här får duga, den är tagen några veckor sedan då jag provade nya brillsen;

FÖRE

Nästan blond.

EFTER

Brunett.

Jag vet inte om det har med det direkta solljuset att göra (datorn är framför ett stort fönster) eller om det är Finländska vintern, men kolla hur mycket blekare jag är på efter-fotot. Fy.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: