La Vida

Min bror ringde mig igår, undrade om han + sambon får bjuda mig på middag. Om de får? Hur kan man tacka nej. Sagt och gjort, en halvtimme senare var vi på väg. Vi skulle till Stampen men tyvärr var det stängt, så det blev La Vida istället. Har aldrig varit på nåndera ställen,  och La Vida var en riktigt positiv överraskning. Mysigt ställe,  bra service och god mat. Det hela blev ju bara bättre med gott sällskap. De ville bjuda mig på middag innan jag sticker iväg till Gambia, och det enda vi pratade om var Gambia och Kroatien typ. De ska förresten komma och hälsa på mig i sommar till Kroatien! Bara de får semestrarna att gå ihop.

När jag kom hem kom det Flightplan i TV:n. Flightplan är en semi-bra film; jag skulle nog aldrig se den på eget initiativ, men när den kommer på TV kan man inte låta bli. Filmsnacks bestod av popcorn och Kultalonkero – aaaaaaah, vad gott.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: