Förberedelser för Gambia, del 3

Om 3 dagar är jag redan i Gambia. Holy shit. Det känns så overkligt, fast det gör det alltid innan man faktist fysiskt är där på plats. Är lite nervös också, över vad vet jag inte men de små fjärilarna i magen säger sitt.

Har alltid haft problem med att packa. Vill alltid gärna packa men det blir liksom aldrig av. Dessutom packar jag alltid för mycket. När jag flög hem från Egypten var jag tvungen att köpa en till kappsäck så jag skulle få hem mina 42 kg + handbaggage. Nu ska jag ju endast vara en månad i Gambia, så har försökt att packa så lite som möjligt. Jag menar hur mycket kläder kan man behöva på en månad? Men det är svårt att begränsa. Speciellt när man aldrig vet vad man behöver.

Sommaren 2010, första säsongen i Egypten hade jag en kollega som hette Kirsi. Hon är fenomenal. En helt härlig typ som jag lärde mig så mycket av. Gissa om jag blev glad när de erbjöd mig Gambia, eftersom jag visste att Kirsi varit i Gambia hela vintern 2010/2011! Ska bli så roligt att se Kirsi igen! Vet redan nu att hon kommer att lära mig massor. Så jag mejlade henne, frågade lite tips av denna Gambia-expert över vad man bör packa med sig. Jag lär inte ska behöva någon jacka, men kvällarna kan vara kyliga så långärmade tröjor behövs. Vi har inte internet i lägenheterna men det finns internetcaféer och de flesta hotellen har WiFi, så jag ska nog ta med datorn min. Vet inte hur mycket jag kommer att kunna uppdatera här på bloggen, men då har jag tidsfördriv i form av musik och filmer i alla fall. Frågade även Kirsi om det är någon idé att ta med sig högklackat? När jag tänker på Gambia tänker jag inte direkt på nattklubbar nämligen. Men blev väldigt glad då Kirsi meddelade mig att högklackat är något av det viktigaste som jag kommer att behöva eftersom hon kommer att visa mig nattlivet i Gambia. Låter bra. Så högklackade får åka med ändå.

Kirsi & jag vid pyramiderna i Giza, sommaren 2010.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: