Förberedelser för Gambia, del 4

Det går olidligt långsamt med mitt packande. Kappsäcken åkte fram redan på veckoslutet, men har inte gjort mycket för att fylla den. Har i alla fall bestämt mig för att jag måste klara mig med en stor kappsäck plus min serviceväska som får agera laptopväska och handbaggage under flygresan.

Har köpt allt jag behöver för resan så allt är klart, det är bara att börja packa. Har även tagit färdigt fram alla kläder jag ska ha med. Har lagt dem i högar på min soffa tillsammans med min uniform.

Min uniform ja, den är en riktigt plåga, I’m sorry to say. Jag tycker egentligen om den, den är fin. Men att släpa den med sig från destination till destination är inte roligt. Så fort jag packat ner uniformen hade hälften av väskan redan fyllts, med tunga kläder dessutom. Bara min uniform i sig väger 3,1 kg (jag vägde!). Hur är det möjligt? Och då exkluderar det en vindjacka, en tröja, bältet och skorna. Hur ska jag få allt annat att rymmas?

Packningssituationen just nu:

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: