Påväg

Jag fick packat. Till slut. Har haft en skön sista dag hemma. Vaknade 9 tiden och åkte in till centrum med mamma för att sköta ärenden och äta frukost. Sen åkte vi hem och jag började packa sakta men säkert. Tog paus kl.13 då jag och mamma bestämde för att äta lunch, jag fick välja var. Av någon konstig anledning valde jag Kotipizza, men det var gott i alla fall. Även min bror skulle följa med och just när vi skulle åka kom min pappa hem, han hade skjutit upp arbetet till imorgon så vi åkte hela familjen och äta en sista gång tillsammans. Efter lunch blev det intensivpackning i 2 timmar för att få allting klart och sen stack vi till min syster i Helsingfors. Mitt flyg går tidigt imorgon så övernattar här för att få sova lite längre. Samtidigt fick ja se henne + familjen ännu innan jag åker iväg. 04:45 ringer väckarklockan. Imorgon ska jag resa till Gambia. Unreal.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: