Gambia

Jag är i Gambia. Allt är fint men har inte internet i lägenheten så kommer att bli lite dåligt med uppdatering den kommande månaden. The Gambia är fint men SÅ annorlunda. Jag blev överraskad fastän jag hade förberett mig. Lägenheten är fin, jag trivs där. Arbetskollegerna är roliga, trivs med dem också. Sitter som bäst och äter lunch med min chef och Kirsi på Butcher’s Shop, en fin restaurang. De har gratis trådlös internet så måste passa på att blogga med mobilen lite. Allt är bra här i Afrika alltså, jag uppdaterar enligt möjlighet.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: