Gambia, del 2

Dagarna är varma och kvällarna kyliga. Det blåser ganska mycket och vågorna har varit ganska höga de senaste dagarna, många röda flaggor på stranden. Vi har varit ut och äta nästan varje kväll, först och främst för att det är så billigt och ingen orkar laga mat, men också för att 2 guider åker hem imorgon; Kirsi och Hanna. Det är ju orsaken varför jag är här. Hanna och Kirsi ska ha andra tjänster i sommar, alltså måste de på skolning en vecka till Stockholm, och då skulle det bara bli en finsk guide här kvar. Så jag är här för att hoppa in istället för dem och avsluta säsongen här. Det passar mig bra eftersom säsongen i Kroatien börjar så sent.

Inom de närmaste veckorna kommer även de två svenska guiderna Louise och Helena att åka hem. Då blir det bara jag, Mia och några lokalguider kvar här så vi kommer att ha fullt upp med service och alla utflykter.

Igår och idag har jag bekantat mig med hotellen, gått omkring och sett på rummen, poolområden och restaurangerna. Imorgon är min första arbetsdag i uniform. Ska till flygfältet, föra gäster och hämta nya. Hoppas allt går bra.

Förresten, grattis bloggen, 1 år idag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: