Gambia, del 3

Ja vad vill ni jag ska berätta? Att Gambien är härligt, att jag njuter av varje sekund här, att jag jobbar hårt, att allt går bra, att jag har upplevt äventyr, att jag upptäckt Gambien både dag och nattid, att jag sovit endast 2 timmar i natt efter ännu en galet rolig kväll ute, att Linda och Sanni är på besök, att jag har fullt upp eller ska jag berätta att jag en gång för alla har lärt mig att ALDRIG säga aldrig? All of it true. Lovin’ life, lovin’ The Gambia.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: