Det ärliga inlägget

Fyfan vilken jobbig dag.

För det första, hade jag bara flygplatstjänst idag så dagen borde ha gått snabbt och enkelt men nej. Har en förbannelse över mig. Under den tredje dagen på jobbet gick redan min andra buss sönder. Inom en vecka hade jag ökat saldot med 1 till buss,  1 taxi och en tuk-tuk. Och idag, surprise surprise, gick min fjärde buss sönder.

För det andra, när gästerna kom från flyget var en väldigt stor del fulla, och de betedde sig som svin och sa riktigt elaka saker. Jag vet att jag inte är tillåten att skriva det här hit, ifall någon gäst känner igen sig kan jag få problem på jobbet, men om DU har betett dig som en SKIT så bryr jag mig inte om att det sårar dina känslor att få det upplagt på internet. Om DU säger fula saker till mig får DU skylla dig SJÄLV, din jävla sovinistiska as-fyllo!

För det tredje fick jag idag i misstag veta riktigt fula saker om min ex-pojkvän. Fuck him.

Jag pallar inte mer som mina svenska kolleger skulle säga. Jag pallar helt enkelt inte för fan mer. Jag tänker åka hem och gråta nu.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: