Gambia, del 4

9 dagar kvar i Gambia. Jag dör. Vill inte åka. Ser fram emot Kroatien (som jag nästan glömt bort) men inte emot 1 månad i Finland utan jobb. Tiden här i Gambia har varit fantastisk. Jag kommer definitivt att sakna det här landet, jag kommer definitivt att lämna en del av mitt hjärta här. Samma sak var det förstås med Egypten. Jag undrar om det här jobbet kommer att slita mitt hjärta i tusen delar och sprida dem världen runt efter varje destination..?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: