När man talar om trollen

När man talar om trollen… När ska man lära sig att sluta tala om trollen eftersom det verkar som att varje gång man gör det, så hör dom av sig.

Ex-pojkvännen (den egyptiska) som jag fick veta fula saker om några dagar sen? Han är minsann ett troll. Idag när jag slår på mobilen, hör jag ett sms-pip, men hinner inte kolla genast vem det är ifrån utan lägger ifrån mig telefonen ett tag, under tiden gissar jag att meddelandet kommit endera från a) mamma b) karamo c) hanna. Men se nej, varken a, b eller c utan ett jävla X istället (x som i ex, hehe). Fast jag hade fått gissa hundra gånger om skulle jag aldrig ha gissat att det var han, aldrig.

Vad han skrev? Vad skriver idioter som har dåligt samvete efter att ha behandlat någon illa..? ”I’m sorry i hurt you. I want you to know i feel bad for what i did. And don’t think i stop thinking of you”. Inte ordagrant, men nästan. Jaha, tack, men vad ska jag göra med den informationen? Ska jag tycka synd om honom för att han har dåligt samvete? Ska jag säga att allt är okej, att han inte ska be om ursäkt? Ska jag svara med de alla tankar jag hade när jag fick veta allting? Eller ska jag inte svara något alls? Hittils har jag hållit mig till det sista.

Jag tycker fortafarande om honom, vi var tillsammans i 5 månader och han var ett viktigt kapitel i mitt liv. Men han liksom förstörde det hela. Han raderade ut 5 månader. Genom 1 samtal. Ett.

I och för sig skulle jag säkert stå och gråta efter honom fortfarande om jag inte hade träffat någon ny. Jag skulle säkert ha bokat in första bästa flyg efter sms:et. Men inte längre. Jag har träffat någon ny. Han behandlar mig bra och jag känner mig lycklig igen. Karamo heter han. Kommer vi att leva tillsammans hela vårt liv? Tror inte det. Kommer vi att hålla kontakten när jag lämnar Gambien? Jag hoppas det, men förväntar mig inte något. Han betyder också mycket för mig, jag gillar honom, men det bästa av allt är att han fick mig att glömma det som hänt, och tro på det som kommer att hända.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: