Saturdaynight Live

Hade en super-lördag. Efter att jag hade haft ett kort välkomstmöte på förmiddagen var det dags för pool chill, då jag och Miia låg och hängde vid poolen och blev bruna båda två. Var även tvungen att jobba lite på kvällen 16-19, men det var no problem.

Senare hade jag dejt. Träffade Karamo och gick för att se på en Afrikansk show, med traditionell musik och dans. Efter showen kom en av dansarna och pratade med oss, önskade oss välkomna till showen. Han frågade var jag kom ifrån, och så kom det fram att han bor i Sverige! I Norrköping! Vad är oddsen att en dansare i en traditionell Afrikansk show i bakgatorna av Bakau Estates i Gambien kan prata svenska?

Efter showen åt vi middag, vi åt ”The Kala”, alltså fisk av arten Lady Fish, jätte gott var det. Senare åkte vi hem till mig och därifrån åkte vi till till Gambiens största nattklubb Duplex. Oh my god. Vilket ställe! Har aldrig varit på en så stor nattklubb, det var nästan lite skrämmande. Vi har inte något liknande i Finland, och hade inte förväntat mig att det skulle finnas i Gambien heller. Klubben liknade mest något man skulle förvänta sig på Ibiza. Helgalet! Massor av människor, musiken på full volym och vilken feeling det var. Crazy. Stannade till 03:30, sen åkte vi hem eftersom vi båda skulle på Roots-utflykten nästa dag, altlså väckning kl.07. Vi drack ju förstås ingenting, jag var med bil och Karamo är muslim så.

Var ändå en aning jobbigt att stiga upp så tidigt, men det gick, fast Karamo var nog tvungen att nästan bära mig till bussen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: