Alla dessa sista

På söndagen var det sista Roots utflykten. Och den sämsta. Hade en gäst som föll i muséet och slog höftet så hon inte kunde gå, samtidigt slog hon handleden. Vi var försenade resten av dagen. Som tur hade jag Karamo och Lamin med mig på turen, så det gick ganska bra ändå, och hade i alla fall asroligt själv. Besättningen på båten vi använder är bäst, och jag var nära att gråta när jag sa hejdå till dem för sista gången.

Efter utflykten skulle jag och Karamo till min sista Sunday beach. Sista Palma Rima Beach Partyt. Tyvärr var vi sena, och de flesta var på väg hem när vi kom. Men vi stannade en stund ändå, såg på solnedgången och njöt av musiken innan vi gick hem.

Måndag hade jag sista safarin, igen med Karamo. Hade själv riktigt kul, men fick inte riktigt något ur mina gäster, de var mest bara tysta och sura.

Tisdag, igår, hade jag sista citytour. På kvällen skulle vi även gå ut en sväng till Wow, men efter att jag hade hämtat Karamo blev vi båda plötsligt så trötta att vi åkte hem till mig och hade en hemmakväll, tog det lugnt och somnade tidigt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: