Idag är en helt okej dag.

Inga bilder idag, jag behöver paus. Måste blogga om något annat än Gambia. Idag har jag känt att det är riktigt skönt att vara hemma ibland. Imorse besökte jag Gigantti, var jag köpte en printer, nya skyddsfilmer till min iPhone och kollade in utbudet av laptopar eftersom jag befarar att jag inom närmaste tid är tvungen att köpa en ny. Min har nämligen sagt upp kontraktet. För tillfället befinner den sig hos datordoktor Andersson, får se vad han ger för besked, men är rädd att inget mer går att göra. Hittade en tjusig HP för 649€. Ska kika på lite konkurrerande erbjudanden, men är rätt nöjd med den.

Dagen spenderade jag med min mamma. Vi tog hand om lite ärenden i Ekenäs och Ingå, och när vi kom hem hade vi massor att göra ute i trädgården. Jag hjälpte till att klippa buskar och träd, köra bort lite trädgårdsavfall och fixa lite påskdekorationer.

På eftermiddagen kom min pappa hem och min bror på besök så vi satt alla och drack lite kaffe (nu ljuger jag, för jag dricker inte kaffe, jag drack bara mjölk) och pratade, som vanligt om ALLT mellan himmel och jord. Idag diskuterades bl.a. Kinas totalt ofattbara jorduppköp i Södra Afrika, tjuvjakt och buffelutrotningen i Amerika.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: