Finito

Datordoktor Andersson hade inga goda nyheter. Skärmen är finito, kaputt, slut. Och det kommer att kosta allt mellan 50-500€ att fixa den. Så det är lika bra att köpa en ny laptop. Visst är det synd, att vi lever i en sån värld där det är billigare att köpa något nytt än att fixa det gamla? Det är ju helt omvänt, det är ju helt fel!

Visserligen är min laptop 5 år, men den fungerar ju helt bra annars, det är bara skärmen som gått sönder. Skulle egentligen helst fixa den gamla, för att slippa köpa en ny, men om jag nu fixar den gamla för allt över 200€, vad går sönder till näst? Och hur mycket blir det att kosta nästa gång?

Så en ny laptop ska inhandlas. Ska bli helt skojjigt med något nytt i och för sig. Just nu står det mellan två alternativ, två märken. Compaq som jag haft förut, eller HP. Ska i alla fall ha en lite mindre än den gamla. Den gamla är runt 17″ har jag för mig, och den nya har jag tänkt mig i klassen 15.6″. Kollade även på mindre, 13″, men det verkar så små. Vill ha en mindre än den gamla, för att det ska vara enklare att ta med sig, men vill ju samtidigt ha en som är tillräckligt stor för att kunna se filmer med.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: