Inte så tokigt.

Snart e’ sommarn här.

Då jag i Gambien fruktade över att spendera 5 veckor i Finland, berodde min negativitet mest på att jag såg framför mig fem veckor av mörker, regn och tråkighet. Vad jag fått uppleva är nästan motsatsen, och jag trivs verkligen här hemma. Just nu. Solen skiner ofattbart många timmar om dagen, det är varmt (+20 grader idag), och jag har fått hänga med så sjukt roliga typer. För det första är min syster här på besök så jag har fått kramas med barnen. För det andra har jag invigt grillsäsongen med grillkväll hos min bror + sambo och en rad roliga typer. För det tredje har jag invigt terassäsongen med min barndomskompis Ida igår. För det fjärde har jag idag varit på min yngsta kusins konfirmation. Så sjukt roligt att prata med kusiner man ser alltför sellan.

Det är kanske inte riktigt fullt så tokigt att ha 5 lediga veckor att spendera i Finland. Ibland.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: