Gambien i bilder, del 8

Kontoret.

Här är vårt kontor som låg i stadsdelen/byn Bijilo.

EDIT: Låt mig påpeka att de där bordet och stolarna i trädgården inte var vårt själva kontor. Läste igenom inlägget, och man kan ju faktist få en sådan bild, det är ju trots allt Gambia. Men bordet och stolarna där ute var bara ett relaxområde, där kunde man äta sin take away lunch, röka en cigg (inte jag) och skvallra om senaste händelser. Ovan finns även en bild på hur vårt kontor såg ut inifrån, vi hade faktist bord, stolar, datorer, kök, och till och med AC. Just to be clear.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: