Igår

Igår var jag igång precis hela dagen. Åkte hemifrån 9:30, och kom hem runt 22:00.

08:30 Väckning, dusch, frukost

09:30 Start mot Helsingfors, föra hem syster & barnen, mat i Mc Donalds, glass hos syster till efterrätt, chill på balkongen i +25, impulsåk till barnbutik för att köpa ny barnvagn.

13:30 Start från syster, jakten efter närmaste Gina Tricot förde mig till köpcentret Sello.

15:30 Start från Sello (hur jag fick närmare 2 timmar att gå åt där är ett mysterium..)

15:50 Sjuuukt mycket trafik, nästa stop var köpcentret Iso Omena där jag tyckte mig hitta ett billigt kap på en ny kamera för 240€, visade senare sig att jag hade lite fel men what the hell.

17:00 Åkte från Iso Omena med en ny kamera, nytt minneskort och hunger.

17:10 Anlände till Sökö, till min kompis Linda, som hade beställt mat till oss. En stund senare kom det några portioner kebab. Vi blev även spontanhungriga på glass och gick till butiken och köpte inte en, inte två, men tre olika sorter glass. Nej vi åt inte upp dem, utan smakade bara lite på varje ny sort. (Herregud vad hälsosamt jag åt igår annars…ehemm)

20:00 Startade hem från Esbo, körde hem längs 51:an i en fin solnedgång. När jag närmade mig Karis, ringde jag till min kompis Ida och frågade om hon ville ta kaffe. Jag åkte hem till henne och vi svor över män och dess idiotiska beteende i en timme ungefär.

22:00 Åkte hem från Ida, kom hem och var trött som bara den, men fick inte sömn, för mycket på gång i huvudet. Kollade mejl, facebook, läste några bloggar och sedan var det bara att lägga huvudet på dynan. Fick även några sms från Gambia innan jag somnade in.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: