Give me everything tonight

Idag har jag kollat på det kungliga bröllopet. I typ 20 minuter. Sen orkade jag inte mera. Men det måste sägas att nog är den där Kate så otroligt vacker. Fast det tycks gå i generna.

I eftermiddags var jag in till centrum. Pratade med vår granne som jobbar i banken i en halvtimme ungefär. Ska gå och rida hennes häst på söndagen! Fatta vad skönt att komma upp på hästryggen igen! Har ridit i 12 år men har nu haft paus några år. Ska bli roligt, ska rida ut i terrängen. Så det lär bli en nykter vapp för mig, men bara bra så.

När jag kom hem grävde jag fram mammas symaskin och började sy på min klänning. Har på något konstigt sätt fått sönder den i Gambia (?). Don’t ask. Märkte att den var sönder efter min första och enda kväll jag var i onyktert tillstånd (full). Så nu har jag fixat den, eftersom jag ska ut ikväll och tänkte ha just den klänningen på. Ska till min kompis Linda i Esbo och så ska vi ut och träffa några gemensamma kompisar.

Så nu ska jag packa ihop mina grejjer, klänningen och ladda iPhonen med lite ny musik (bl.a. den här) innan jag styr bilen 1 timme österut.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: