Long night

Igår var en skitrolig kväll. Herregud.

Åkte till Esbo, till Linda, var framme typ kl.18. Kl. 21 var det dags för bastu, och gud vad jag njöt. Tror jag senast var i en bastu i Juni 2010. Jag är inte en bastumänniska. Men ibland, kan det vara riktigt trevligt. Satt i bastun och skvallrade och peelade av 5 kilo skit från huden. Efter bastun var det dags att laga sig klar.

Klara var vi 22.30, då tog vi bilen in till Esbo centrum. Där gick vi till ett roligt ställe, människorna var i rätt ålder (dvs. inte bara 18 åringar), musiken var bra (dock är det en självklarhet när vår kompis Denkka är DJ), och stämningen var toppen. Skulle inte dricka något alls, men väl framme gick det lite annorlunda. Så kan det gå när DJn får gratis drinkar och bjuder. Drack inte många drinkar, men rätt så starka. Som följd tänkte det gå dåligt, men bestämde mig sedan för att skärpa mig, och inget hände, ingen skada skedd. Börjar jag lära mig månne?

Festade tills stället stängde, och blev även efteråt och pratade med en massa människor, och vi kom hem till Linda först kl.05. Oj. Lång kväll. Solen höll på att gå upp redan, så vi beslöt att gå ut en promenad med Lindas hund innan vi gick och la oss. När vi kom tillbaka somnade jag ganska fort, men vaknade med en timmes mellanrum kl.6, 7, 8 och så steg jag slutligen upp kl.9.

Hängde med Linda och hunden hela dagen, kollade filmer, pratade om kvällen och hade mysigt. Kl.11 kom huvudvärken. Kl.14 var jag tvungen att ta en kort dagssömn, och kl.17 startade jag hemåt från Esbo.

Idag ska man väl fira vappen sådär ordentligt egentligen, men har inga planer, och vet inte om jag tänker göra något alls. Gårdagen var nog för en tid framöver tror jag.

Vi kom hem i soluppgången.

Och gick en tidig morgonpromenad med Zinja.

Lilla Zinja chillar med oss i soffan.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: