Back in the saddle

På söndag  var jag och rida grannens häst, Sally. Det gick bra, fast det var lite ovant. Har ridit i 12 år ungefär men haft paus nu i några år. Men roligt var det, och efteråt kände jag mig full av energi och så avslappnad samtidigt. Härligt känsla att vara igång och göra något igen. Det gick så bra att min granne erbjöd att jag gärna får komma oftare om jag vill, så idag har jag varit och ridit Sally igen. Det gick bra även idag, fast hon testade mig lite, för att kolla hurdan ryttare jag är. Men var bestämd och allt gick bra. Sallys enda fel är att hon kanske är lite väl avancerad för mig.  I galoppen idag hamnade jag lite ur balans, och hon böt genast galopp, flere gånger om. Ska och rida nästa gång på fredag. Så otroligt härligt att vara uppe på hästryggen igen.

Nu ska jag vila en mini-stund och sen ska jag till Ida, vi ska försöka orka ut på länk, annars blir det bara ”kaffe” (dvs. saft eftersom jag inte dricker kaffe) och skvaller.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: