Mini-roadrip forts.

Igår var jag ut på jakt efter morsdagspersenter samt födelsedagsgåvor till min mor. Morsdagen är nämligen 8.5 och mammas födelsedag redan 13.5. Jakten förde mig till Åbos bekanta jaktmarker. Dagens fångst blev 1 paket.

Blev nämligen ändringar i planen. Medan jag var i Åbo ringer min bror till mig och undrar om jag har tid att åka med honom och köpa en ny bil. Den nya bilen var belägen i Eura (typ 60 km norr om Åbo, kanske?), så jag sa till min bror att hoppa på tåget, komma till Åbo och så skulle vi åka upp till Eura för att hämta bilen. Sagt och gjort, 1½ timme senare hämtade jag min bror på Åbo tågstation och vi åkte iväg på mini-roadtrip till Eura. Vi hade roligt och bongade roliga vägskyltar som bl.a. ”Katinhäntä” och ”Nästi” (Uttalas nasty).

När bilköpet var gjort körde vi hem efter varandra. Stannade i ABC i Salo och tog en kvällsbit innan vi fortsatte resten av vägen hem. Hemma var vi kl.22.

Nu är jag hemma, blev ingen resa till Helsingfors idag. Istället har jag burit ved till vår sommarstuga, och varit ut och rida med Sally igen.

Körde genom Åbo på väg hem.

Stop vid ABC i Salo. Bror i sin nya BMW, jag i mammas Audi.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: