Kalas och annat roligt

Fullt upp. Har varit igång 24/7 de senaste dagarna känns det som.

På fredagkväll beslöt jag mig sent för att åka på en liten rundtur. Orkade inte gå ut och festa och ville inte sitta hemma. Det var rätt så dött överallt så jag körde vidare till Salo, och där var det som alltid massor med människor igång. Man kan alltid lita på Salo. Hemma var jag kl.03.

På lördag var det väckning kl.9, skulle nämligen till Broby och se på hopptävlingar som skulle börja kl.10. Där träffade jag på bekanta och såg på första klassen, 60 cm, och halva andra klassen, 80 cm, innan jag var tvungen att åka vidare. Hade nämligen en massa morsdagspresenter kvar att köpa, så fick en aning bråttom. Men det var ingen panik, Pentik levererade som vanligt och hittade fina presenter. Klar var jag kl.14, men då borde jag redan ha varit hos mina kusiner på födelsedagskaffe.

Kom till mina kusiner 20 minuter försenad, och fick en överraskning; en av mina andra kusiner, Christian, som jag inte sett på flera år var plötsligt där! De hade kört ner från Raumo på dagsbesök, roligt! Åt god kaka och pratade med mina kusiner och mostrar. Kalas är bäst.

Några timmar senare åkte jag hem, men innan jag ens kommit hem ringde Ida till mig och undrade om jag skulle komma med till Albatross. Fint väder och terass, ja varför inte? Så jag skyndade hem, fixade mig färdig och träffade sedan Ida och hennes syster på Albatross. Där njöt vi av vädret, trots att det var ganska kyligt, innan vi blev hungriga och bestämde oss plötsligt för att vi MÅSTE få Knäppens mat. Så vi körde till Knäppen, där man alltid vet att man får god mat. Så var det även denna gång, åt världens godaste kebab med knäppens klyftpotäter. I Knäppen såg jag även några gamla bekanta.

När vi förätit oss på maten åkte vi vidare och inom kort befann vi oss hos Ida där de drack vin och jag drack saft (Don’t drink and drive) medan vi skvallrade och spelade ”Jag har aldrig”. Roligt spel det där, tur så drack jag bara saft. Jag blev ändå snabbt trött efter föregående kväll så jag tackade för mig lite över midnatt, körde de andra till Clubben och åkte hem. Hemma var jag ungefär kl.1 och så var det raka vägen i sängen.

Vaknade idag kl.9, önskade mamma glad morsdag, gav morsdagsgåvan till henne och åt frukost följt av gräddtårta, nam! Just nu ligger jag i sängen, och slösurfar/bloggar. Är inte trött, men utmattad. Ligger och tar det lugnt bara, skönt. En massa kalasas har det varit, fortsättning följer nästa helg.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: