Förberedelser för Kroatien, del 1

Inleder härmed inläggsserien ”Kroatien”.

Alltså, ska jobba i Kroatien de närmaste 4 månaderna. Flyget avgår 21.5, det vill säga om 12 dagar. Ska bo och jobba i staden/byn Vrsar, som ligger i Istrien, norra Kroatien.

Allting är så gott som färdigt för avgång. Vet vad jag ska ha med, har flygbiljetter, har läst in mig på Kroatien så allting är under kontroll. Undrar bara en sak, hur i hela djävulen ska jag få med mig allt när jag bara får ta med 20 kg? Jag hade med mig 17 kg när jag skulle till Gambien i 5 veckor. Nu ska jag vara borta i 4 månader! Kommer garanterat att bli övervikt. Inte billigt. Dessutom är säsongen i Kroatien så kort, så jag kommer troligtvis inte att få någon semester i sommar, alltså kan jag inte komma hem och ta med mig något då, utan jag måste få allt med mig nu på en gång.

Eftersom vi guider måste infinna oss på plats innan de första turisterna anländer, betyder det att säsongen inte är igång ännu vilket betyder att vi inte ännu börjat våra direktflyg till Kroatien vilket i sin tur betyder att jag måste åka ruttflyg. På lördagen 21.5 kommer jag alltså att flyga som följande HEL-CPH-SAG-PUY. Helsingfors – Köpenhamn – Zagreb – Pula. Oh joy. 3 flyg.

EDIT: Man ska aldrig gnälla, för då kan det bara bli värre! Var just och kollade flygtiderna på Travelport Viewtrip, och GISSA vad? Flyget från Zagreb till Pula gör en f*cking mellanlandning i någo jävla Zadar! Great! Så i princip har jag 4 flyg för att komma fram! Jiiisus….

Bilder från google..

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: