Vem har sagt att måndagar inte kan vara trevliga?

Igårkväll besökte jag Serendi med Ida. Har inte varit där på en lång tid, men allt var som förut. Samma bord, samma meny, samma folk. Ida led dessvärre av en grad värre ”dagen-efter-syndrom”, så vi stannade inte länge.

Idag har jag besökt min mormor, och strosat omkring på stan med mamma. Vi har gått i butiker och petat på allting, och även köpt lite små grejjer här och där. Bongade några födelsedagspresenter åt mamma och  så köpte vi nya utemöbler till sommarstugan. Avslutade det hela med att äta på Kotipizza medan bilen var på besök i Autospa.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: