Förberedelser för Kroatien, del 3

Sällan det blir sista minuten förändringar i den här industrin.

Var hos Ida idag, när min telefon plötsligt ringer. Numret började på +385, så jag blev och fundera en stund eftersom det landsnumret lät bekant. Sedan frågade jag Ida vad Finland har för landsnummer, och när hon sa att Finland är +358 så visste jag direkt vart samtalet kom ifrån, Kroatien! Shit tänkte jag, och svarade med oro i magen.

Det var min kommande chef Mia som ringde mig för att diskutera ett ärende. Hon undrade om de skulle vara okej för mig om hon flyttade på min position i sommar. Jag ska fortfarande vara i Kroatien, men kommer inte att vara belägen i Vrsar, utan i Rovinj, som ligger en bit söderut från Vrsar. Orsaken till förändringen var det att vi  måste ha en guide i Rovinj som klarar av att betjäna kunder från alla 3 avreseländer, alltså måste den guiden vara beredd på att betjäna finska, svenska och norska kunder. Hon hade tänkt sätta mig i Rovinj från första början, men det hade skett nåt misstag och nu hade hon placerat en annan finsk tjej i Rovinj som inte är lika stark i svenskan som jag. Så nu ska vi byta plats. Rovinj ligger bara typ ½ timme söderut från Vrsar, på andra sidan Limin kanalen. Så blir ingen större förändring.

Jag svarade ja, har ingen större skillnad var jag är belägen. Lite synd bara att jag redan läst in mig på Vrsar och vet i princip ingenting om Rovinj så är inte säker vad jag tackat ja till. Men så ska det bli nu. Mia sa att det kommer att bli alldeles lika som i Vrsar förutom att vi har mindre gäster i Rovinj alltså blir det mindre jobb för mig, men det ser jag inte alls som en positiv sak. Vill ju jobba, visa vad jag går för.

Så det är väl bara att börja läsa in sig på Rovinj. På bilden nedan ser ni hur Rovinj är beläget i jämförelse med Vrsar.

Bild från google..

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: