Vi ses på torget!

Lycka är små saker i vardagen som t.ex.:

– Söndagens familjemiddag på Knäppen

– En tyst söndagskväll med en god film

Men mest av allt är lycka:

NÄR FINLAND VINNER VM-GULD I ISHOCKEY!!

Jag vågade inte kolla på matchen, det var alltför spännande för mina nerver. Klarar inte av sånt. Istället såg jag på film, och kollade ställningen i matchen alltid nu och då. Såg då ställningen var 1-0, 1-1, 1-3 och när ställningen blev 1-4 i Finlands fördel kunde jag inte byta kanal mer.

1-6. Hur ofattbart är inte det? Jag var nervös, jag var glad, jag fick tårar i ögonen. Lycka. Kommer aldrig att glömma den stunden. Lejonen röt till, och fick sin förtjänade vinst. ”Finalslakten” säger Aftonbladet. ”Perkele!” skriver Expressen.

Vi ses på torget!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: