3 dagar kvar

Det går alltid såhär. Man tycker man har hur mycket tid kvar som helst, och så plötsligt ska man åka om 3 dagar! Tänkte förra veckan att jag inte kan packa ännu eftersom jag har hela denna vecka på mig, men nu när jag insåg hur snart jag åker och hur mycket program jag bokat in för hela veckan så vet jag inte när jag ska hinna packa.

På måndag var jag till Hangö och till Helsingfors för att fira (tänkte skriva fria) lejonen. Igår på tisdag hade jag stämt träff med Ida. Innan jag åkte till Ida började jag räkna dagar och kom fram till att jag inte hinner se henne igen innan jag åker. Hade dessutom fått veta att Ida varit på arbetsintervju och fått jobbet (Grattis Ida!), så åkte till henne via Alko, köpte en flaska skumppa så vi kunde fira. Först gick vi ut och gå med hennes hund Dixie, och sedan satte vi oss i soffan med skumppa, popcorn och den nya filmen ”No strings attached” . Filmen var ganska rolig, och skumppan var god, så god att fastän flaskan räckte till 3 glas var, skulle vi gärna ha druckit mer.

Idag, onsdag, har jag varit till Gigantti och handlat, IGEN. Vi borde snart få någonslags storkonsuments rabatt. Köpte 2 TV:n och 1 DVD spelare. Nu ska jag snart och rida Sally sista gången innan jag åker. Och i eftermiddag ska jag köra upp till Esbo för att hälsa på Linda en sista gång.

Imorgon är det torsdag, och då ska jag till frissan, och så ska vi fira min sista kväll hemma med familjen i form av traditionell plättkalas. På fredag åker jag nämligen upp till min syster för att övernatta där eftersom mitt flyg avgår så tidigt på lördagmorgon.

Där var den veckan, så när hade jag tänkt hinna packa egentligen?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: