Förberedelser för Kroatien, del 5

Nu har jag allting packat. Vilket är bra, eftersom jag ikväll åker upp till Helsingfors, på grund av att mitt flyg avgår så tidigt på lördagmoron. Om 24 timmar har jag anlänt till Pula flygfält där min chef Mia kommer att möta mig, och vi kommer att köra till Porec där Mia och en av guiderna, Jonathan kommer att vara belägna under sommaren. Vi har 5 destinationer i Kroatien, och vi guider kommer att vara fördelade mellan dem. I Porec har vi Jonathan, i Vrsar har vi Anna-Reetta, i Punta Verudela har vi Vibeke, i Opatija har vi Nina och så jag i Rovinj.

Kommer alltså att vara helt ensam i ”min” destination.

I Porec ska vi vara de första dagarna och gå igenom allt praktist. Vi har en vecka på oss innan första gästerna anländer. Inom den tiden ska vi fixa allting klart, observera alla våra utflykter så vi kan dra dem så fort gästerna kommer, och så de sista dagarna kommer vi alla att åka ut till våra egna destinationer för att bekanta oss med städerna och hotellen.

Rovinj – ”min” destination. Bild från google..

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: