Gate 13

Sitter på Helsingfors-Vanda flygplats, i Terminal 1 vid gate 13. Mitt flyg avgår om en och en halvtimme ungefär. Har varit övernatt hos syster som bor 10 (jag tog tid) korta sköna minuter från flygplatsen. Försökte njuta av min sista dag här i Finland, men märkte hela tiden att jag satt djupt i mina egna tankar, försjunken i min egen värld. I huvudet snurrar en miljon saker. Fick även en släng av migrän igår innan jag gick och la mig, omedveten nervositet som lurar någonstans? Vem vet. Ser i alla fall framemot att äntligen börja jobba igen. Som vanligt när man mobilbloggar så får man inte in radbyten så ska nog sluta skriva nu, ingen orkar läsa en lång textklump. 06:40 Helsingfors – Köpenhamn 11:15 Köpenhamn – Zagreb 14:10 Zagreb -Pula med mellanlandning i Zadar.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: