Kroatien, del 2

Har varit ute på havet hela dagen. Har observerat våran utflykt ”Limfjorden / Rovinj med båt”, eller som lokalbefolkninger kallar det ”Fish picnic”. Vi träffades på kontoret 9:30, och gick till hamnen där båten Sv. Mauro avgick 10:00. Först åkte båten c. 50 min direkt till min kommande hemstad Rovinj där vi fick 2 timmar på oss att gå omkring. Rovinj är jätte fint, kommer säkert att trivas där. Då vi återvände till båten för att åka vidare blev vi serverade fisk med bröd och nånslags cole slaw. Medan vi åt körde båten till Limfjorden. I Limfjorden seglade vi en stund innan vi vände och åkte ut tillbaka och körde till Vrsar. Vrsar var också fint, men aningen mindre än Rovinj. I Vrsar fick vi 1½ timme på oss att gå omkring. Vi hann bland annat sitta ner och äta en gigantisk glassportion på en glassbar. Efter Vrsar körde båten hem igen och tillbaka till Porec hamn kom vi ungefär kl.17:00.

Så gick vi till kontoret där vi nu sitter alla. Ska snart till matbutiken Konzum, sedan hem i dushen och så ut och äta middag med Ansku och Jonathan. En lång dag ute på havet, har bränt mig förstås men det var ju ingen nyhet precis.

Har program hela veckan, massa att fixa och lära sig innan säsongen kör igång på söndag.

  • Imorgon, Tisdag; Ansku, Jonathan och jag kör omkring i Rovinj, Vrsar och Porec för att bekanta oss med områden och med alla hotellen där.
  • Onsdag; observera utflykten till Venedig! Wohoo, Italien here I come!
  • Torsdag; fixa lite grejjer på kontoret på förmiddagen och ha bland annat ekonomigenomgång, och på eftermiddagen ska vi observera vår utflykt som heter ”Charmerande Istrien” där vi åker in i landet och besöker några vingårdar och har vinsmakning.
  • Fredag; ska fixa det sista på kontoret och sedan åker vi alla till våra egna resorts och gör oss hemma där.
  • Lördag; då har vi tid att ordentligt bekanta oss med våra hemstäder, våra resorts och fixa de allra allra sista.
  • Söndag; säsongen kör igång och vi har första arbetsdagen som innehåller flygplats och välkomstmöten.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: