Kroatien, del 3

Ja igår hade vi en killer-dag med en massa hotell och en massa köras omkring. Körde runt och såg olika hotell i typ 11 timmar. Jobbigt.

Men idag. Idag har vi varit på utflykt. Till Venedig. Alltså Venedig i Italien. Och…. i’m in love. Den staden alltså. Otroligt. Jag kan inte ens beskriva, ni måste besöka den. Helt ofattbart  vackert. Efter den långa dagen med god mat, god skumppa och bästa sällskapet ever så återvände vi till Porec. I hamnen tog vi middag med gänget och även vår chef och hennes bror som anlände idag joinade oss senare. Efter en alltför stor biff och glassportion gick vi tillbaka hem, fast jag och Jonathan kom till kontoret och sitter nu här och datanördar. Snart hem och i duschen, lång dag imorgon igen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: